جلوگیری از اضافه شدن به گروه در واتس‌اپ + آموزش قدم به قدم

 

در آخرین نسخه از واتس‌اپ سرانجام گزینه‌ای برای جلوگیری از اضافه شدن به گروه در نظر گرفته شده است. در این مطلب به آموزش کامل این قابلیت می‌پردازیم.

احتمالاً برای شما هم پیش آمده که افرادی ناشناس و یا از دوستانتان، شما را به صورت ناخواسته عضو گروهی در واتساپ کرده باشند. برای جلوگیری از اضافه شدن به گروه واتساپ تاکنون راه حلی وجود نداشت اما در آخرین نسخه می‌توانید کنترل کاملی روی این موضوع داشته باشید. قابلیت جلوگیری از اد شدن در گروه واتساپ به‌تازگی برای تمامی 1.5 میلیارد کاربر واتساپ در تمام دنیا عرضه شده است.

فیس‌بوک مالک واتس اپ چند ماه پیش قابلیت جلوگیری از اد شدن در گروه واتساپ را به صورت آزمایشی برای کاربران هندی این پیام‌رسان عرضه کرد. حالا که این ویژگی امتحان خود را پس داده و با هدف جلوگیری از پخش اخبار دروغ تمامی کاربران می‌توانند از آن استفاده کنند.

در برخی کشورها از جمله ایران بعضی افراد از قابلیت اضافه کردن اشخاص به گروه‌ها برای مقاصد تبلیغاتی و یا پخش شایعات استفاده می‌کردند که حالا خوشبختانه می‌توانید جلوی این کار را بگیرید.

جلوگیری از اضافه شدن به گروه در واتساپ

برای استفاده از این قابلیت پیش از هر چیزی اپلیکیشن واتساپ خود را به‌روزرسانی کنید. سپس به تنظیمات (Settings) اپلیکیشن مراجعه کرده و به ترتیب از بخش Account سپس Privacy و سرانجام Groups وارد بخش مورد نظر شوید.

حالا می‌توانید تعیین کنید چه‌کسانی اجازه اضافه کردن شما به گروه را داشته باشند:

  • Everyone: هر فردی می‌تواند شما را به گروه اضافه کند.
  • My contacts: تنها مخاطبین شما می‌توانند شما را به گروه اضافه کنند.
  • My contacts except…: مخاطبین شما به جز افراد خاصی که تعیین می‌کنید قادر خواهند بود شما را به گروه اضافه کنند.

جلوگیری از اضافه شدن به گروه در واتساپ

نکته: اگر دوست ندارید هیچ‌کس بتواند شما را به گروه اضافه کند کافیست در بخش گزینه سوم Select all را انتخاب کنید تا تمامی مخاطبان انتخاب شوند.

اگر گزینه Groups در بخش Privacy واتس‌اپ شما موجود نبود باید کمی بیشتر صبر کنید. قابلیت جلوگیری از اد شدن در گروه واتساپ به مرور برای تمام کاربران از راه خواهد رسید.

آخرین نسخه واتساپ برای اندروید و iOS را می‌توانید از لینک‌های زیر دریافت کنید:

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.